Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/deyoz.xhost.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 35 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/deyoz.xhost.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 15 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/deyoz.xhost.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 505 DeyYoz website » I’m back…!
BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

I’m back…!

Posted on February 19th, 2007 by deyu.
Categories: Noutati.

 

Joi, 24 mai, la ora 13.30, a avut loc lansarea oficială a noii versiuni a site-ului www.primariamedias.ro (aceasta!!!).
Pentru realizarea acesteia, a avut loc un concurs între liceeni, la care s-au înscris iniţial 15 tineri.
Câştigătorii au fost desemnaţi STANISLAV SUSHKOV şi ANDREI ORBAN, elevi ai Liceului Teoretic Axente Sever, clasa a XII-a.

Ei au lucrat la acest proiect aproximativ o lună, şi au fost premiaţi de către primarul Daniel Thellmann, în cadrul întâlnirii la care au mai luat parte directorul Liceului Axente Sever, doamna Eugenia Munteanu şi profesori din cadrul acestei unităţi de învăţământ.

„Apreciem efortul pe care l-au depus aceşti tineri, pentru a ne oferi o interfaţă modernă a site-lui primăriei, care să corespundă tendinţelor actuale şi care este în acelaşi timp uşor de operat“, a apreciat primarul Daniel Thellmann.

3 comments.

deyu

Comment on October 24th, 2006.

Cica test sa vedem cum functioneaza ….deci pt “comment” you need to type a messege….and to write yo’r nick name and yo’r email adress” spor la comentarii ca na….(deloc complicat pe descurcareti…:))..)

FoxY

Comment on October 27th, 2006.

Bun ma si asta….fain si tare…css…auzi la el da de unde ai mai auzit si de asta ma…..progres mare taica…..da cu femeile cum mai stai…:)))am auzit ca ai ceva si pt mine…ramas bun…ne vedem in noi’s alt tau prieten FoxY

Alexandra

Comment on October 27th, 2006.

mai deyutzule sa sti ca imi place ce ai facut…a iesit bine…mai ai cate ceva de lucrat , dar recunosc ca E SUPERRR…succes in continuare..TE KISSEZ DULKE DE TOT …:*:*:*::*:*:*:*:*

Leave a comment

Comments can contain some xhtml. Names and emails are required (emails aren't displayed), url's are optional.