Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/deyoz.xhost.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 35 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/deyoz.xhost.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 15 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/deyoz.xhost.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 505 DeyYoz website » Welcome
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Welcome

Posted on February 19th, 2007 by deyu.
Categories: Noutati, Vechitati.

  • Multumiri pt click-ait-ul pe linku-ul sitului meu….
  • Acest site este destinat exclusiv oameniilor destepti si cu simtul umorului…vizati sunt prietenii mei dar sa zicem ca facem si cateva exceptii…trecem peste toate si va las in continuare sa descoperiti “uimitoare si fascinanta lume virtuala”…aici o sa va caute moartea daca nu va gasit deja.NU v-am mai scri demult din lipsa de timp de….internet…de una alta..acum sa ma mut la cj si gata intra totu in “normal”

    0 comments.

    Leave a comment

    Comments can contain some xhtml. Names and emails are required (emails aren't displayed), url's are optional.